İlimizde Helikopter Ambulans İle Hasta Nakli Gerçekleştirildi
03 Haziran 2018

İlimiz Andırın İlçesinde bugün saat 13:30 sularında meydana gelen ağaçtan düşme vakası ihbarı üzerine İl Sağlık Müdürlüğümüz 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezimize ulaşmış olup, ivedi bir şekilde ilçede görevli 112 Ambulans ekipleri olay yerine yönlendirilmiş, düşme nedeniyle kafasına demir çubuk saplanan yaralı vatandaşımıza olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Andırın İlçe Devlet Hastanesine nakledilmiştir.
Hayati yaşam fonksiyonları yapılan tedaviler ile kontrol altına alınan hasta demir çubuğun çıkarılması ve ameliyat için Helikopter Ambulans ile Necip Fazıl Şehir Hastanesine nakli gerçekleştirilmiştir.
Emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor yaralı hastamıza acil şifalar diliyoruz.