Andırın Devlet Hastanesinde İlk Defa Bilgisayarlı Tomografi (BT) Hizmet Vermeye Başladı.
25 Nisan 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Andırın Devlet Hastanemize Sağlık Bakanlığımızca temin edilerek ilk defa hizmet vermeye başlayan Bilgisayarlı Tomografi Ünitesi düzenlenen programla hizmete açıldı. Programa Andırın Kaymakamı Orhan AYAZ, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan GÖKŞEN, Andırın Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkadir KAYIRAN, Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Mehmet Kubilay GÖKÇE, Başkan Yardımcılarımız Dr. Ufuk TAŞKIRAN ve Bilgehan GÜVEN, Andırın İlçe Sağlık Müdürü Dr. Elif GÖĞÜS, Başhekim Uzm.Dr. Mustafa Emre ERYILMAZ, Hastane Yöneticileri ve sağlık personelleri katılım sağladı.
Bilgisayarlı Tomografi cihazı sayesinde ilçe dışına hasta sevkleri önemli ölçüde azalacak olup bölge halkının sağlık hizmet sunumuna önemli katkılar sağlayacaktır.