2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Staj Başvuruları
09 Mart 2021

İlimiz Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerimize; Üniversite öğrencilerinin staj başvuruları 22 Şubat-22 Mart tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının “Kariyer Kapısı Çevirmiçi Platformu” olan https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr web adresi üzerinden e-devlet aracılığı ile gerçekleştirilecektir.
Açıköğretim öğrencileri hariç lisans ve önlisans programlarında örgün eğitim şeklinde öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Müdürlüğümüze ve bağlı hastanelerimize şahsen staj başvurusu yapılmayacaktır. Başvurular içerisinden belirlediğimiz kontenjan sayısı kadar öğrenciye sistem üzerinden belirlenen puan sıralamasına, Kahramanmaraş dışındaki okullarda öğrenim görüp de Kahramanmaraş ilinde ikamet eden öğrenciler ile Kahramanmaraş’ taki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere teklif gönderilip  başvuru kabulü yapılacaktır. 
Yaz Stajı uygulamalarının yapılmaması durumunda salgının seyrine bağlı olarak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararlarına göre değişkenlik gösterebileceğinden başvuru yapan öğrencilerimizin Müdürlüğümüz web sitesini takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.