İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz’ün Nurhak İlçe Devlet Hastanesi Ziyareti
31 Ocak 2020

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZM. DR. ALİ NURİ ÖKSÜZ’ÜN NURHAK İLÇE DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ Nurhak İlçe Entegre Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastanede ve ilçe genelinde sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Ziyaretinde görevi başındaki sağlık personelleri ile de görüşen İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ çalışmalarından dolayı tüm personellere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. İl Sağlık Müdürümüzün Nurhak İlçe Devlet Hastanesi ziyaretine Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Emrullah Cem KESİLMEZ eşlik etti.