Kahramanmaraş'ta 2019 Yılının İlk Bebeği Hayata Merhaba Dedi
02 Ocak 2019

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binamızda 2019 yılının ilk dakikalarında yeni yılın ilk bebeği sağlıklı olarak dünyaya geldi. Normal doğumla dünyaya gelen "İbrahim" bebek Mehmet ve Gönül BOZKURT çiftinin ikinci çocukları olarak 3.000 Gr ağırlığında ve 50 cm boyunda hayata gözlerini açtı.
İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ bebeğin anne ve babasını tebrik ederek yeni yılın ilk bebeğine hediyesini takdim etti.
Doğumhane önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ Yeni doğan bebeğe hayırlı olsun temennisinde bulunarak şunları kaydetti: “Bu yıl yine hep beraber yeni yılın ilk erkek sağlıklı bebeğine hoş geldin diyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Buradan tüm sağlık çalışanlarımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılımızın başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum."
Yeni yılın ilk bebeğinin karşılanması organizasyonunda İl sağlık Müdürümüze Kamu Hastaneleri Başkanı Opr.Dr. Eyüp Mehmet PİRCANOĞLU, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İbrahim PALABIYIK, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası idarecileriyle hastane personellerimiz eşlik ettiler.