Kamu Hastaneleri Değerlendirme Toplantısı Düzenledi
13 Temmuz 2018

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ' ün katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı tarafından Müdürlüğümüze bağlı kamu hastanelerinin başhekimleri, başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcılarının iştirak ettiği KAMU HASTANELERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI düzenlenmiştir.
Toplantıda hastanelerimizde sağlık hizmetlerinde gelinen son nokta ve yeni dönemdeki planlamalar hakkında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Eyüp Mehmet PİRCANOĞLU tarafından sunum yapıldı. Programın açılış ve kapanışında söz alan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ Bakanlığımız ve Müdürlüğümüzün üzerinde durduğu konularda katılımcılara bilgiler aktardı. Toplantıya katılan tüm yöneticilere teşekkür eden İl Sağlık Müdürümüz yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diledi.