İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ'ün Andırın Ziyareti
22 Nisan 2018

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ 17.04.2018 Salı Günü Andırın İlçemizi ziyaret ederek ilçede yürütülmekte olan sağlık hizmetleriyle ilgili yerinde incelemelerde bulundu. Ziyarette Andırın İlçe Kaymakamı Sn. Haluk KOÇ ve Andırın Belediye Başkanı Sn. Baki TEZCAN ile ilçedeki sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ'e Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Harun ÇETİN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Mehmet YILMAZ, Andırın İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gonca ÇÖMEZ ve Andırın Devlet Hastanesi Yöneticileri eşlik ettiler.
İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek yapımına başlanan yeni Andırın İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunan heyet yetkililerden hastane inşaatı ve diğer sağlık faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.