Yeni Yılın İlk Bebeği Hayırlı Olsun
30 Ocak 2018

Yeni yılın ilk bebeği ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun...
Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ek Hizmet Binasında, yeni yılın ilk dakikalarında Hürü Melek ve Orhan ALYAS Çiftinin Emine Sümeyye ALYAS isminde sağlıklı bir kız bebekleri dünyaya gelmiştir. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ aileyi hastanede ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletimiş ve hediyelerini takdim etmiştir.
İl Müdürümüze ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Opr.Dr. Eyüp Mehmet PİRCANOĞLU, Destek ve Personel Hizmetleri Başkanımız Mehmet YILMAZ, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız İbrahim PALABIYIK, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Alpay KÖYLÜ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu ŞİRİKÇİ ve birim sorumluları eşlik etmiştir.

• Yeni Yılın İlk Bebeği Hayırlı Olsun