66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ' nin Yapımı Devam Eden Hastane İnşaatını Ziyareti
02 Ekim 2023

İlimizde yapımı devam eden sağlık yatırımlarından birisi olan Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanındaki Ferhuş Sağlık Komplesi inşaat alanında; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ, AK Parti İl Başkanı Sayın Fırat GÖRGEL, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Sayın Ömer Oruç Bilal DEBGİCİ, Sayın Tuba KÖKSAL, Sayın Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin GÜNGÖR ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu.
      İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ, hastane yöneticileri ve yüklenici firma temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette yapımı devam eden ve yapılması planlanan 400 yataklı hastane ile ek binaları hakkında İl Sağlık Müdürümüz tarafından bilgiler aktarıldı.