SAĞLIK BAKANIMIZ SN. FAHRETTİN KOCA'NIN KAHRAMANMARAŞ ZİYARETİ
25 Şubat 2023

Sağlık Bakanımız  Sn. Fahrettin KOCA Deprem Sonrası Sunulan Sağlık Hizmetlerini yerinde değerlendirmek üzere İlimizde bir dizi ziyaretlerde bulunmuştur. Bu kapsamda ilk olarak Necip Fazıl Şehir Hastanesi Ana Hizmet Binasını ziyaret eden Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA ve beraberindeki heyet, ardından MSB Sahra Hastanesi, Azerbaycan Sahra Hastanesi, Karacasu Konteyner Kent ve KAFUM Çadırkent alanlarında incelemelerde bulundu.
Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin KOCA Kahramanmaraş ziyaretinde İl Sağlık Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen Deprem Sonrası Sağlık Hizmetleri Değerlendirme toplantısına başkanlık ederek yetkililerden ilimizdeki sağlık hizmet sunumunun son durumu ve yapılan planlamalar hakkında bilgiler aldı.
Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımız yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

• BakanBeyZiyaret (9).jpeg
  • BakanBeyZiyaret (8).jpeg