Kahramanmaraş’ta Sağlık Çalışanlarımızın Covıd19 Aşı Çalışmaları Devam Ediyor
15 Ocak 2021

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Sağlık Bakanımız ile değerli Bilim Kurulu üyelerinin aşı olmalarıyla başlayan Covid19 aşılama süreci ilimizde de sağlık çalışanlarımızın aşılanmasıyla devam etmektedir.

Bu kapsamda İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri Öksüz Covid19 aşılama çalışmalarına ilimizde start vermek, yapılan hazırlıkları yerinde incelemek ve aşı yaptırmak üzere Necip Fazıl Şehir Hastanesini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz, hizmet başkanlarımız, hastane yöneticilerimiz ve sağlık personellerimiz yapılan planlama dâhilinde aşılarını yaptırdı.

Covid19 aşısını yaptırdıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz şunları kaydetti: “Sağlık Bakanımızın daha önce de açıkladığı gibi ilk etapta tüm sağlık personelimiz aşılarını olacaktır. Bizde bugün burada ilk aşımızı sağlık personellerimizle birlikte yaptırmış olduk. Kahramanmaraş’ta yaklaşık 14.600 sağlık personelinin aşılanmasına bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Şu ana kadar yaklaşık 1.600 sağlık personelimizin birinci doz aşıları yapılmıştır ve bu rakam her geçen dakika artmaktadır. Daha sonraki adımlarda da inşallah vatandaşlarımız Bakanlığımızca yapılan program dâhilinde hızlıca aşılarını olacaklardır. Tüm sağlık personellerimizin ve vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Bildiğiniz üzere bu tip salgın hastalıklardan kurtulmada en etkin yöntem aşılanmaktır. Aşılanarak bu virüsün önüne geçebiliriz ve diğer vatandaşlarımızı da koruyabiliriz. Vatandaşlarımızın aşı olmasını tavsiye ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.”

Adsız.png