İl Sağlık Müdürümüzden Elbistan Ziyareti
05 Haziran 2020

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ Elbistan Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastanede koronavirüsle mücadele kapsamında verilen sağlık hizmetleri hakkında Hastane Yönetiminden güncel bilgileri alan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ daha sonra beraberindeki heyetle Elbistan Devlet Hastanesi bünyesine yapılacak olan içerisinde koroner anjiyografi ünitesi, koroner yoğun bakım, KVC ameliyathanesi ve KVC yoğun bakım ünitelerinin bulunacağı tam donanımlı KALP MERKEZİ için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İl Sağlık Müdürümüze ziyarette Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Eyüp Mehmet PİRCANOĞLU, Personel Hizmetleri Başkanı Mehmet YILMAZ, Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim PALABIYIK ve hastane yöneticileri eşlik etti.