Helikopter Ambulans Genç Hasta İçin Havalandı
27 Mayıs 2020

HELİKOPTER AMBULANS GENÇ HASTA İÇİN HAVALANDI

İlimiz Göksun ilçesinde rahatsızlanan 21 yaşındaki Veysel Yalçın, Sağlık Bakanlığı’na ait hava ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Göksun İlçemize bağlı Kavşut Mahallesi Kömür Yaylası mevkiinde yaşayan ve hayvan otlamak için yaylada bulunduğu sırada rahatsızlanan, göğüs ağrısı şikâyeti bulunan 21 yaşındaki Veysel Yalçın yayladakilerin ilk müdahalesine cevap vermeyince yakınları 112 Acil Servis ekiplerimizden yardım istedi. Bölgeye hareket eden ekiplerimiz, hastanın bulunduğu yere zorlu arazi şartları nedeniyle karayoluyla ulaşım sağlayamadı. Kara yoluyla hastaya ulaşmak mümkün olmayınca Sağlık Bakanlığına ait helikopterle bulunduğu yayladan en kısa sürede alınan Yalçın, Göksun İlçe Devlet Hastanemize kaldırıldı. Hasta Veysel Yalçın’ın sağlık durumu iyi olup takip ve tedavisi devam etmektedir.

WhatsApp Image 2020-05-27 at 09.08.37.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-27 at 09.08.38.jpeg