İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ Elbistan İlçesinde İncelemelerde Bulundu
04 Şubat 2019

Kahramanmaraş Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN başkanlığında bugün Elbistan İlçemizde yapılan değerlendirme toplantısı akabinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet YILMAZ ve Başkan Yardımcısı İbrahim PALABIYIK Elbistan ilçesindeki sağlık yatırımları ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler almak ve yerinde incelemeler yapmak üzere ziyaretlerde bulunmuşlardır. Elbistan'da hizmete yeni açılan KIZILCAOBA Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerini İstasyonunda yerinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz verilen sağlık hizmetleri ve binanın son durumu hakkında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kazım ÇITAK'tan bilgiler aldı.
Ayrıca geçtiğimiz günlerde İl Hastanesi statüsüne (A2 Rolü) kavuşan Elbistan Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz ve beraberindeki heyet A2 rolünün gereği olan 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesiyle ilgili hastane yöneticilerinden bilgiler aldı.. Elbistan Devlet Hastanesine bünyesine kazandırılması planlanan 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesiyle ilgili çalışmaların bir an önce başlanılmasını talimatını veren İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ, hastanede tedavi gören hasta ve refakatçileriyle de yakından ilgilendi.

ElbistanInceleme (1).jpg

ElbistanInceleme (2).jpg