İstiklal Cami Dernek Yönetiminden İl Sağlık Müdürlüğümüze Ziyaret
01 Şubat 2019

Sağlık personellerinden oluşan Kahramanmaraş İstiklal Camii Dernek Başkanı Selami Gürbak ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Ali Nuri Öksüz'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilimiz Necip Fazıl Şehir Hastanesi civarına hastane personelleri, hastalarımız ve yakınlarının daha rahat ibadet edebilmeleri amacıyla yapımı planlanan İstiklal Camii projesi hakkında dernek yönetimi ve teknik ekip İl Sağlık Müdürümüze detaylı bilgiler aktardı.

Yapılacak olan camiye ait projeleri inceleyen İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Ali Nuri Öksüz ziyaretten ve camiyle ilgili yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sürecin yakın takipçisi ve her zaman destekçisi olacağını belirtip Kahramanmaraş İstiklal Camii dernek yönetimine teşekkür etti.